View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
Adam Stajer

|
Posted: 25 Sep 2021 18:52 | |
|
I mamy nowy sezon
Gratulację dla tych co Awansowali i dla tych co się utrzymali, a ci co w środku tabeli życzę wytrwałości i dobrych wyników w nowym sezonie |
|
Back to top |
|
 |
Robert Kubica
|
Posted: 27 Sep 2021 11:39 | |
|
Zostaliśmy zespołem Rookie, aż 6 osób w najniższej grupie , do tego tylko 3 wykazują jakąkolwiek aktywność. Nie wiem jaki jest sens istnienia takiego teamu.
Zastanawiam się, czy nie rozejrzeć się za nową ekipą, co i Wam Tomek i Adam polecam. |
|
Back to top |
|
 |
Rafał Lotkowski
|
Posted: 27 Sep 2021 18:23 | |
|
Robert Kubica wrote: |
Zostaliśmy zespołem Rookie, aż 6 osób w najniższej grupie , do tego tylko 3 wykazują jakąkolwiek aktywność. Nie wiem jaki jest sens istnienia takiego teamu.
Zastanawiam się, czy nie rozejrzeć się za nową ekipą, co i Wam Tomek i Adam polecam. |
Podejrzewam, że w innych teamch nie jest lepiej z aktywnościa |
|
Back to top |
|
 |
Robert Kubica
|
Posted: 29 Sep 2021 10:52 | |
|
Rafał Lotkowski wrote: |
Fajnie Ci szło w Pro, to masz może jakieś rady na czym się tam warto skupić? Np. czy jest sens zatrudniać dyrektora technicznego? |
|
Back to top |
|
 |
Rafał Lotkowski
|
Posted: 29 Sep 2021 15:40 | |
|
Rafał Lotkowski wrote: |
Fajnie Ci szło w Pro, to masz może jakieś rady na czym się tam warto skupić? Np. czy jest sens zatrudniać dyrektora technicznego? |
W Pro jeździłem bez testów, dyrektora technicznego i na avonach. Wszystko zależy od tego jakiego masz kierowcę. |
|
Back to top |
|
 |
Adam Stajer

|
Posted: 29 Sep 2021 18:09 | |
|
To będzie ciężki sezon dla mojego kierowcę po kw szału nie ma ale zobaczymy ma czas do połowy sezonu
Bolid 499/473/699/666/290/660
Opony Średnie
Paliwo 70/73/73 |
|
Back to top |
|
 |
Robert Kubica
|
Posted: 30 Sep 2021 20:40 | |
|
Bolid 539/503/698/666/337/700
Paliwo 77/74/76
Opony miękkie
Ryzyka 27/27/15/
Wybrałem opony Dunlop, ponieważ nieźle sobie radzą na suchym. Mokre wyścigi zamierzam odpuszczać bo skoro w Amatorach miałem na deszczu słabe wyścigi, to tu będzie jeszcze gorzej.
Kwalifikacje nie najgorzej. Na razie 8 miejsce na 20 graczy. Może w 15 wystartuję. |
|
Back to top |
|
 |
Tomasz Skwaryło
|
Posted: 01 Oct 2021 07:40 | |
|
Bolid: 538/512/653/640/325/766
Paliwo: 81/77/77
Opony: M
Ryzyko 0/0/0
No cóż w nasze grupie Terminatorów na sterydach nie spodziewam się za wiele. Sprawdzam się gdzie jestem w tym całym tłumie, a w następnym wyścigu podejmę decyzję o walce o punkty. Mój kierowca najprawdopodobniej w tym sezonie przekroczy OW i się z nim pożegnam, przeliczyłem się. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Robert Kubica
|
Posted: 02 Oct 2021 07:50 | |
|
Nie spodziewałem się cudów, ale mimo wszystko jestem rozczarowany wynikiem. Myślałem, że będę ok. 20-22 miejsca, a tu się ledwo w 30 zmieściłem. I to nawet nie samo miejsce jest problemem, tylko pieniądze jakie się za nie dostaje. Póki co kasy mam dużo, ale jak się zaczną modernizacje, to szybko się rozejdą, bo wpływy będą nędzne.
Ten sezon, to będzie coś czuję bolesna nauka. Zastanawiam się jaką strategię przyjąć. Może odpuścić z 10-12 wyścigów, później zmodernizować całe auto i powalczyć w końcówce, jak cześć graczy odpuści, albo będą bez pieniędzy? Podnoszenie poziomu bolidu i jazda na wysokich ryzykach na początku sezonu punktów mi raczej nie da. |
|
Back to top |
|
 |
Rafał Lotkowski
|
Posted: 02 Oct 2021 09:11 | |
|
Przed pierwszym GP sprawdziłem sobie czas mojego ostatniego wyścigu w Pro który wygrałem i jakie miałbym miejsce w M1 z tym czasem i wyszło mi, że byłbym 12. Niestety rzeczywistość okazała się bardzo brutalna i skończyłem na 32 miejscu.
Czas zacząć rozglądać się za nowym kierowcą który da nadzieję na utrzymanie. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
Internetforum.info is choosing the fastest connection for you.