View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
Tomasz Skwaryło
|
Posted: 01 Dec 2021 21:06 initial question | |
|
Sezon zaczyna się od ciekawostki, nowy tor, świeży. Zobaczymy czym nas zaskoczy. Moje ustawienia nie należą do najlepszych, nie ma co się dziwić, potrzebuję 3-5 wyścigów, aby dopracować do w miarę porządnie ustawiania.
bolid: 375/375/500/562/375/500
opony: twarde (liczę, że na samych miękkich zasię tutaj wynosi 92km a jak będzie to się okaże).
paliwo: 114/78/40 (jako podstawę na suchy tor wziąłem 270 litrów na cały wyścig)
ryzyka: 20/20/0
Cóż jeszcze sporo do odkrycia tego nowego cacka. A co z sezonem? nie wiem czuje że utknąłem w grupie w której się nie rozwijam tylko stoję w miejscu. Marazm daje mi we znaki, a życie nierozpieszczań. Tylko dzięki temu, że mam swój kalkulator jeszcze gram w tą grę bo naprawdę brak mi czasu.
Chłopaki jak możecie to ciągnijcie temat dalej bo sam nie ledwie zipie i ciężko mi czasem coś napisać. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Adam Stajer

|
Posted: 02 Dec 2021 19:38 | |
|
Nowy sezon 85 zaczynamy
Bolid 360/400/599/560/344/410
Paliwo 80/80/80
Opony Średnie
pierwszy wyścig jeszcze nowy tor więc nie wiem jak się ustawić i jakaś szansa na deszcz jest zobaczymy
powodzenia wszystkim
Plany na sezon pewnie po 3 wyścigach się okaże ...... |
|
Back to top |
|
 |
Robert Kubica
|
Posted: 03 Dec 2021 12:25 | |
|
Na początku niespodzianka. Wyścig loteria, a jak popada, to już w ogólę. Strasznie duża moc potrzebna. Pewnie będzie rzeźnia dla slnika.
Paliwo 77/77/72
Opony miękkie
Ryzyko 27/27/25/25
Cel na sezon, to spokojne utrzymanie i żeby budżetu nie zrujnować. Poprzedni sezon w PRO kosztował mnie ok. 30M (tyle było mniej po sezonie, niż przed). Liczę, że ten sezon będzie bardziej zbilansowany. |
|
Back to top |
|
 |
Robert Kubica
|
Posted: 04 Dec 2021 10:06 | |
|
Ale numer. Wygrałem wyścig, czyli chyba cel na sezon zrealizowany. Nie bardzo wiem jak to się stało, bo mam jednego z najsłabszych (wg OW) kierowców w stawce, za to jeden z lepszych bolidów.
Zobaczymy w kolejnym wyścigu, czy to był przypadek, czy jednak jestem mocny,
A Wy Panowie? Nie planujecie w końcu opuścić Amatorów? |
|
Back to top |
|
 |
Adam Stajer

|
Posted: 05 Dec 2021 12:19 | |
|
Robert Kubica wrote: |
Ale numer. Wygrałem wyścig, czyli chyba cel na sezon zrealizowany. Nie bardzo wiem jak to się stało, bo mam jednego z najsłabszych (wg OW) kierowców w stawce, za to jeden z lepszych bolidów.
Zobaczymy w kolejnym wyścigu, czy to był przypadek, czy jednak jestem mocny,
A Wy Panowie? Nie planujecie w końcu opuścić Amatorów? |
Gratulacje
ja osobiście wlałem 240L i zabrakło mi 6 co za tym idzie zjechałem na 49 okrążeniu a mogłem być 4
zobaczymy jak pójdzie ten wyścig |
|
Back to top |
|
 |
Tomasz Skwaryło
|
Posted: 05 Dec 2021 18:27 | |
|
Gratulacje wyniku!
Mi się nie powiodło, wlałem za mało paliwa to raz, a dwa spotkał mnie random z hamulcami przez co musiałem ponownie zjechać na PS i wylądowałem gdzieś na szarym końcu. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Robert Kubica
|
Posted: 06 Dec 2021 09:50 | |
|
Pierwszy wyścig na tym torze, więc nic dziwnego, ze ciężko z paliwem i taktyką trafić. Widocznie ja się akurat wstrzeliłem. We wtorek zobaczymy, czy to był po prostu fart, czy rzeczywiście mogę w tym sezonie regularnie jeździć w czołówce. Przydałoby się regularnie punktować, bo wydatki w PRO spore, a jak się w ogonie jeździ, to kasa szybko ucieka. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
Internetforum.info is choosing the fastest connection for you.